Vurderer du CoolSculpting®?

CoolSculpting®-fettreduksjonsprosedyren er spesielt utviklet for de som har uønsket fett på bestemte områder. I motsetning til slankeoperasjoner (f.eks. gastrisk bypass) er ikke CoolSculpting® en behandling for svært overvektige mennesker. Gode kandidater for behandling med CoolSculpting® har synlige valker på enkelte områder som de ønsker å bli kvitt. Mange mennesker ønsker et ikke-kirurgisk alternativ til fettsuging.

Det første du bør gjøre, er å snakke med en CoolSculpting®-behandler for å se om denne prosedyren egner seg for deg.

CoolSculpting®-prosedyren passer ikke for alle. Du bør ikke få utført behandling med CoolSculpting® hvis du lider av kryoglobulinemi, kuldeagglutininsykdom eller paroksysmal kuldehemoglobinuri. CoolSculpting® er ikke en behandling mot fedme. Som med alle andre medisinske prosedyrer, bør du spørre din behandler om CoolSculpting®-prosedyren passer for deg.

CoolSculpting® kan behandle synlige fettvalker i området under haken, på lårene, på magen og i siden («bilringer») samt BH-fett, ryggfett, fett under rumpeballene og på overarmene. Din behandler vil lage en behandlingsplan som er skreddersydd for deg og dine individuelle mål.

Ja, CoolSculpting®-prosedyren kan behandle synlige fettvalker under haken. Bortfrysing av fett fra en dobbelthake fungerer like godt som CoolSculpting® på andre deler av kroppen (f.eks. på magen, i siden, i lårene). Med CoolSculpting® for dobbelthaker kan pasienter se resultater etter bare to behandlinger.

Etter at de behandlede fettcellene er krystallisert (fryst), ødelegges de og renses og fjernes fra kroppen på en naturlig måte. Når de behandlede fettcellene er borte, er de borte for godt. Se siden Hvordan det fungerer for å finne ut mer.

Som en ledende ikke-invasiv fettbehandlingsreduksjon verden rundt, har CoolSculpting® en veletablert sikkerhets- og effektivitetsprofil. CoolSculpting®-systemet består av kontrollerte kjøleenheter som er utviklet med innebygde sikkerhetstiltak. Hvis sensorene registrerer at huden blir for kald, slås systemet av automatisk.