Under første besøk

CoolSculpting®-behandleren kommer til å ta seg tid til å drøfte en holistisk tilnærming til målene du har for å forme figuren din. Sammen kommer dere til å se på hele kroppen din fra forskjellige vinkler, og deretter fokusere på bestemte områder hvor du vil fjerne fett.

Les mer

Din behandlingsplan: Skreddersydd til kroppen din

Ingen kropp er lik

CoolSculpting®-behandleren din kommer til å lage en behandlingsplan sammen med deg som er skreddersydd for dine behov. Det skal så lite som ett klinikkbesøk til for å oppnå målene dine. Med forskjellige applikatorer å velge mellom, kan behandleren utforme en behandlingsplan for å hjelpe til med å oppnå ønskede resultater.

Fjern fett der valkene virkelig plager deg

For noen kan en tilpasset behandlingsplan bestå av mer enn én CoolSculpting®-behandling. Du vil for eksempel kanskje fryse bort fett fra innsiden og/eller utsiden av låret, og deretter bli kvitt de gjenstridige «bilringene» eller «muffinsmagen». Hvis du har dårlig tid, men flere områder med uønsket fett, er det enkelte behandlingssteder som har flere CoolSculpting®-systemer. Din behandler vil forklare prosessen og finne ut om dette er et passende alternativ for deg.

Det er en holistisk tilnærming til utforming av den kroppen du ønsker deg

Legen din vil gi en klinisk anbefaling for hvilke områder som kan behandles, og hvor mange behandlinger du trenger. Resultatet? Behandling der du ønsker det og som kan hjelpe deg med å oppnå målene du har for kroppen din.

Behandlingsdagen: Ingen kirurgi

Dette er en ikke-invasiv prosedyre. Under behandlingen blir det lagt en gelepute og applikator på det angitte området . Dette leverer kontrollert kjøling på det aktuelle fettet.

Behandlingsdagen– svar på dine spørsmål

Etter behandlingen

De fleste pasienter kan gå tilbake til sine normale aktiviteter umiddelbart etter CoolSculpting®-prosedyren. De fleste ser merkbar forskjell etter 2 til 6 måneder avhengig av hvilket område som ble behandlet.

Les mer