Ikke-kirurgisk
Ingen nåler
Ødelegger fettceller
Minimal forventet rekonvalesenstid

Føl deg trygg på CoolSculpting®-teknologien

Prosedyrens sikkerhet

CoolSculpting®-teknologien avgir nøye kontrollert, målrettet kjøling på fettceller under huden samtidig som selve huden ikke blir påvirket. Det benyttes ingen nåler ved denne prodseyren og det er minimal rekonvalesenstid etter behandling. CoolSculpting® er tilgjengelig i over 74 land, og til dags dato har det blitt utført over 7 millioner behandlingssykluser verden over.

Sertifisering av klinikker

CoolSculpting®-spesialister har fått grundig opplæring, og vi tilbyr kontinuerlig støtte til klinikker for å sikre høy standard på pleie.

Produktets sikkerhet

CoolSculpting®-systemer er kontrollerte kjøleenheter utviklet med innebygde sikkerhetstiltak. Hvis sensorer oppdager at huden blir for kald, slår systemet seg av automatisk.

Klinisk forskning har resultert i 52 publikasjoner om emnet

Det har blitt utført over 7 millioner CoolSculpting®-behandlingssykluser over hele verden

Høy pasienttilfredshet

Ikke rart at så mange føler seg trygge på CoolSculpting®-behandlinger.

Fra saftis til CoolSculpting®

For flere år siden observerte forskere ved Harvard University at enkelte barn som spiste saftis fikk smilehull. Dette førte til at Dieter Manstein, MD og R. Rox Anderson, MD skjønte at is kan skade små lommer med fettceller selektivt.

Denne ideen om at kulde kan siktes inn på fettceller uten å skade huden eller omkringliggende vev, ble grunnlaget bak kryolipolyse, vitenskapen som CoolSculpting®-prosedyren er basert på.