Behandlingsprosessen

Etter hvert som kjølingen starter føler du vanligvis intens kulde i de første minuttene. Dette går raskt over. Noen applikatorer gjør at du kan føle litt trekking under sugingen.

Etter behandlingen kan du føle litt kribling mens området masseres i ca. 2 minutter. Pasienter kan vanligvis gå tilbake til normale aktiviteter rett etter behandlingen. Hva du kan forvente deg gir deg mer informasjon om hva som skjer før, under og etter CoolSculpting®-prosedyren.

Under den første konsultasjonen vil behandleren spørre deg om din medisinske bakgrunn for å finne ut om CoolSculpting® passer for deg. Det er viktig å opplyse om du har kryoglobulinemi, kuldeagglutininsykdom eller paroksysmal kuldehemoglobinuri, da du ikke må få utført CoolSculpting®-behandling hvis du lider av noe av dette.

CoolSculpting®-behandleren vil hjelpe deg med å lage en behandlingsplan som er tilpasset målene dine. Varigheten av CoolSculpting®-behandlingen varierer avhengig av antall områder som behandles under ett besøk. Den nyeste teknologien til CoolSculpting® kan behandle en pasient i løpet av 60 minutter. Hvis du har dårlig tid, men flere områder med uønsket fett, er det enkelte behandlingssteder som har flere CoolSculpting®-systemer. Legen din vil forklare prosessen og finne ut om dette er et passende alternativ for deg. Du og legen kan også planlegge flere behandlinger eller konsultasjoner for å oppnå målene dine.